SEÖN blir Samforma

På SEÖNs årsmöte den 27:e april beslutade ett enigt medlemsmöte att byta namn till Samforma. Ordförande Ylva Löwenborg är tillfreds med att beslutet nu är taget och menar att Samforma både är träffsäkert och mångfacetterat.

”Samforma, SEÖNs nya namn känns helt rätt. Det beskriver vilka vi är och vad vi gör. Om vi leker med namnet får jag flera fina associationer. Samforma samlar till samarbete och samverkan. Vi samtalar, skapar samförstånd, ser samband och sammanhang. Tillsammans formar vi ett gott samhälle med samhörighet”.

Det nya namnet tillsammans med ny grafisk profil och hemsida kommer bli ett lyft för föreningen samtidigt betonar Ylva att föreningens viktiga uppdrag består.

”Namnet är nytt men uppdraget kvarstår. Vi kommer fortsätta vårt viktiga arbete som intresseorganisation för idéburen sektor i Norrbotten och Västerbotten. Vi arbetar med att öka kunskapen om och synliggöra sektorn. Den idéburna sektorn är en del av lösningen på samhällsutmaningarna, här finns kraften och engagemanget att tillsammans med offentlig sektor och näringslivet forma ett öppet, demokratiskt, inkluderande och innovativt samhälle”

Lanseringen av Samforma tillsammans med ny grafisk profil och hemsida sker under september månad.

443A4046

Ordförande Ylva Löwenborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s