Workshop och årsmöte 2015-05-07

Styrelsen fick många bra förslag från de 20-talet företrädare för organisationer inom civila samhället i Väster- och Norrbotten som träffades i workshop för att samtala om SEÖNs långsiktiga mål. Samtliga deltagare menade bl a att det finns många presumtiva medlemmar inom en rad olika områden. Att fördubbla medlemsantalet just nu skulle vara enkelt.

Under rubriken ”Civilsamhället kan” så presenterades sex olika föreningar; Civilförsvarsförbundet, Hela Sverige ska leva Norrbotten, Sverok, Snabelhuset, Västerbottens läns nykterhetsförbund samt Mörkets och kylans glada vänner. Lärorikt och mycket intressanta mikroföreläsningar. I SEÖNs facebookgrupp finns bilder från presentationerna.

På årsmötet omvaldes Niclas Bromark som ordförande. Gudrun Boström, Marie Sandström-Öhberg och Kurt Pettersson hade avsagt sig omval. De ersattes av Anna-Karin Lövgren, Roger Filipsson och Ann-Marie Lindgren. Kontaktuppgifter till styrelsen finns under rubriken Om oss/Styrelsen här i bloggen. Har även gjort en ny flik Föreningsdokument under rubriken Om oss, där finns nu SEÖNs stadgar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s